VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Taklampor

Skarp belysning eller ett lätt skimmer? Vilken stämning vill du skapa med ljuset i ditt hem? Förstärk detaljer eller bygg en mysig känsla med rätt taklampa. Ge ditt hem en inredning som smälter samma till en helhet och som är lätt att vistas i. Se till att kombinera design och praktiska detaljer på rätt sätt!

Ta del av vårt utbud av taklampor och välj ut en som passar tillsammans med din övriga inredning.

Sortera på:
Sida 1 av 8
Sortera på:
Sida 1 av 8

Taklampor ger en helhet till hemmet

Beroende på vilken stämning du vill sätta i ditt hem krävs olika former av belysning. Bestäm rummets syfte och skapa en miljö som framkallar de rätta känslorna. Med taklampor skapar du en autentisk miljö där du, familjen och vännerna kan trivas.

Vi vet att belysning handlar om så mycket mer än att bara ge ljus. Det gäller att hitta en taklampa som kan behärska kombinationen av estetik och praktiskt användande på rätt sätt. Den ska smälta in med inredningen samtidigt som den även ska ge ifrån sig ett behagligt ljus som gör alla till lags.

Trademax har samlat ett brett utbud av taklampor som lyser upp och sätter rätt sken på din vardag. Välj mellan klassiska upphängningsanordningar och spännande designer som skapar nya intryck till ditt hem. Ta en titt på sortimentet och välj ut din favorit. Hör gärna med oss, vi kan garanterat rekommendera någon av våra fasta eller hängande lampor, så länge det passar din smak!