VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Golvtillbehör som gör ditt badrum till ett hemmaspa

För att ditt hemmaspa ska bli perfekt så behöver allting, till och med golvtillbehören vara uttänkta in i minsta detalj. Tur då att vi på Trademax förstått detta och skapat ett sortiment av mjuka frottémattor som passar i alla badrum, samt sköna trallgolv som fungerar i alla lägen. Vi förstår att inte alla människor väljer att ha sitt hemmaspa på samma ställe i hemmet, och att det kanske ibland kan vara ont om plats för att göra stora förändringar i form av nya golv eller stora sittbänkar eller liknande. För att skapa en skön och ombonad känsla i ditt hemmaspa rekommenderar vi då att du satsar på golvtillbehören. Hos oss hittar du till exempel trallgolv i olika prisklasser och olika material, som alla har gemensamt att de är väldigt sköna att gå på och tar bort chocken som uppstår när dina fötter får kontakt med ett kallt golv! Trallgolv är dessutom enkla att placera ut och behöver ingen större montering. Satsa till exempel på en rand av trallgolv runt din bubbelpool. Känner du att du behöver golvtillbehör som är ännu mjukare än trägolv så vill vi slå ett slag för badrumsmattor. Nu snackar vi inte en badrumsmatta, utan fyll rummet med mattor, lägg dem omlott och skapa nya former, kanske i samma enhetliga färgskala eller i en färgexplosion, för att skapa en lyxig känsla i både hemmaspa och relaxrum. Fördelen med trallgolv är självklart att de även går att använda utomhus, till exempel om du ställt ditt hemmaspa i trädgården. Då är trallgolv en otroligt billig och enkel lösning att lägga ut runt poolen. Det är både skönt och praktiskt att kunna ställa sig på trallgolvet och torka av fötterna innan man fortsätter ut över gräsmattan. Här hittar du högkvalitativa och snygga trallgolv och mattor till både badrum, relaxrum och utomhusbruk - golvtillbehör som förhöjer hemmaspaet!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Golvtillbehör kan ändra hela hemmaspaet!

Det är mycket som ska till när det är dags att inreda ett hemmaspa. Just golvtillbehör kanske inte är det första man tänker på, men de kan vara nog så viktiga för att skapa en mysig känsla och en behaglig miljö. Golvet ska inte bara vara lagom tempererat utan även se vackert ut. I till exempel en källare där golvet normalt blir kallt, även om det är kakel på det, kan det vara ett mycket smart och billigt alternativ att satsa på trätrall. Fördelarna med trätrall är många:

  • Det är förhållandevis billigt att täcka ett helt golv med trätrall.
  • Det är enkelt att flytta på trätrallsgolvet, till exempel till en balkong eller terrass, eftersom det knappt kräver någon montering.
  • Den ger en lyxig känsla i rummet.
  • Den funkar lika bra för utomhusbruk som för inomhusbruk, vilket gör att du även i trädgården kan bygga upp ett rum på ett enkelt sätt med trätrall.
  • Trätrall är mycket varmare än exempelvis betonggolv eller kakelgolv utan golvvärme, och det är mycket billigare att installera.

Kombinera gärna trätrallsgolv med andra golvtillbehör som mattor. Mattor fungerar även utmärkt för sig själva som accentfaktor på golvet i ditt hemmaspa. Ställ även gärna in gröna växter i ditt hemmaspa som bidrar med en lugnande och harmoniserande effekt!