VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Duschtillbehör för alla badrum

Med duschtillbehör kan du förändra helhetsintrycket i ditt badrum. Duschtillbehören fungerar som övriga hemmets viktiga inredningsdetaljer. Gör badrummet personligt med detaljer som ger det där lilla extra. Välj bland olika duschtillbehör och gör ditt badrum till en trivsam oas där du kan trivas och koppla av, badrummet är trots allt en plats för lugn och ro. Och du, hittar du här något tillbehör till badrummet som passar dig så bjuder vi på frakten och har även gratis retur. 

 

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Duschtillbehör som tillför något

Vi på Trademax är måna om din trivsel i alla rum i hemmet. Att detaljerna präglar ett hem råder det ingen tvekan om och det gäller även såklart detaljerna i badrummet. Med våra duschtillbehör i form av duschdraperier och sittpallar för ångduschar kan du förena nytta med nöje, de kan vara både praktiska och estetiskt tilltalande. 

I vårt breda duschdraperi-sortiment kan du med stor sannolikhet hitta ett som passar just dig. Medan duschdraperiet tillför en personlig och tilltalande prägel i ditt badrum gör det även sitt jobb och håller vattnet innanför duschen och/eller badkaret. 

Vem säger att en sittpall för ångdusch behöver vara tråkig? Inte vi! En snygg sittpall gör genast ångduschupplevelsen ännu mer njutbar. Du hittar några riktiga guldkorn i vårt duschtillbehörssortiment.