VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Duschkabiner i olika stilar

En duschkabin är en fristående dusch med kar i akryl och fyra väggar i härdat säkerhetsglas. De stabila väggarna och duschkaret stoppar och samlar upp vattnet utan att det vidrör rummets väggar eller golv. Vi erbjuder duschkabiner i flera olika varianter med olika utseenden och funktioner så att du enkelt ska kunna hitta den duschkabin som passar ditt badrum och dina önskemål bäst. När du har hittat den beställer du enkelt och smidigt online, och sedan fraktar vi hem den till dig, oavsett var i landet du bor. Fraktkostnaden bjuder vi på.

Vi tycker att hög kvalitet och låga priser hör ihop. Därför erbjuder vi duschkabiner som både är billiga och som håller hög kvalitet. En ny dusch kan sätta en helt ny ton i ditt badrum och med duschkabiner får du många valmöjligheter, till exempel vad gäller utseende och form. Du har också möjlighet att sätta lite extra guldkant på vardagen genom att välja en duschkabin med finesser som belysning, massagemunstycken och radio. Ge dig själv och ditt badrum lite extra kärlek med en mysig duschkabin!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Duschkabiner på nätet

När du väljer en duschkabin kan du på ett enkelt sätt påverka badrummets utseende och även vad duschen har för egenskaper. En del duschkabiner har olika typer av finesser medan andra rätt och slätt är helt vanliga duschar. Hos oss hittar du flera varianter av duschkabiner med olika utseenden och funktioner, och de är både prisvärda och av hög kvalitet. Du beställer enkelt din duschkabin online och du kan känna dig trygg med att vi hanterar ditt köp på ett säkert sätt. Att köpa en duschkabin av oss är både smidigt och bekvämt.

Alla produkter vi säljer är testade och godkända av oss själva, och vi är noga med valet av leverantörer som vi samarbetar med. Vi erbjuder gratis frakt och fri retur på allt, och vi kör hem din duschkabin till dig oavsett var i landet du bor. Det enda du behöver fundera över är vilken duschkabin som passar ditt badrum och dina önskemål bäst. Vi gör det enkelt för dig att handla din nya duschkabin på nätet, och har du några frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss!