VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Duschar för alla smaker och stilar

Trademax har prisvärda duschar för alla badrum! En dusch kan vara så mycket mer än bara en plats att bli ren på. Det kan vara ditt eget lilla rum i badrummet, där du kan låta vattnet strila över dig efter dagens påfrestningar och där du kan få tid för eftertanke. Hos Trademax hittar du stilrena och funktionella duschkabiner med badkar, duschväggar, duschhörn och duschdörrar från kända varumärken. Våra duschväggar och duschhörn finns med eller utan dörrar, och du kan välja klart, frostat, mönstrat eller rökfärgat glas.

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Den ultimata duschlösningen för ditt badrum

Vi vill skapa de bästa tänkbara duschlösningarna för dig och din familj. Trademax leverantörer erbjuder ett brett utbud av duschar som är stabila och säkra samt lätta att hålla rena och fräscha. Dessutom måste de hålla i många år framöver och givetvis vara snygga att se på. Vilken dusch passar just dig? Är det duschväggar, duschhörna eller en duschkabin du är på jakt efter? Avgörande för ditt val är inte bara hur du vill använda duschen, utan också exempelvis utrymmet och planlösningen i badrummet. 

En duschkabin har fördelen att den kan placeras fristående nästan var som helst, men kräver ganska stor plats.

I ett trångt badrum kan ett duschhörn med duschväggar vara ett bra alternativ. Väggarna går ofta att öppnas inåt, och i ett hörn tar duschen nästan ingen plats alls när den inte används. 

Har du frågor kring hur du vill utforma ditt badrum - tveka inte att ta kontakt med oss!