VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Badkar för alla badrum

Ett badkar skapar trivsel i badrummet. Det ger möjlighet till avslappning och lugn och ro. Att stiga ner i ett hett bad efter en lång och stressig dag skapar en harmonisk känsla som är svåröverträffad. Badets avslappnande och avstressande effekt är för många en skön och uppskattad paus i en annars hektisk vardag. 

Hos Trademax hittar du allt från klassiska badkar till exklusiva bubbelbadkar
Hos oss hittar du prisvärda och billiga badkar från kända varumärke som alla håller hög kvalitet. I vårt badkarssortiment finns badkar i olika stilar, former och storlekar som passar de flesta badrum. Du hittar enklare badkar med stramare design, moderna badkar som drar blickar till sig, samt klassiska, eleganta badkar i tidlös stil. Kombinera gärna med matchande badrumsmöbler och skapa ett badrum som ger ett snyggt helhetsintryck! Vill du lyxa till det lite extra så erbjuder vårt breda sortiment dessutom massagebadkar och bubbelbadkar som innehåller många olika varianter och funktioner.

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Badkar till bra priser

Vi tycker att det ska vara billigt att köpa badkar, och därför erbjuder vi kvalitetsbadkar till riktigt bra priser. Vi väljer noga ut de leverantörer vi samarbetar med och vi testar och godkänner alla produkter vi säljer. Våra ledord är kvalitet, design och funktionalitet, och det är precis det du hittar i våra badkar. När du beställer av oss kan du alltid känna dig trygg med att vi hanterar ditt köp på ett säkert sätt, och vi har snabba och säkra leveranser. Om du har frågor och funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

Beställ billiga badkar online
Vi tycker också att det ska vara enkelt att köpa badkar, och därför erbjuder vi dig gratis frakt ända hem till dörren när du beställer badkar från oss, oavsett var i landet du bor. Du beställer i lugn och ro online och du slipper fundera på att hyra släp och frakta hem ditt badkar själv.