VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Avlopp och golvbrunnar - viktiga till både badrum och hemmaspa

Ett hemmaspa låter ju härligt, och det är det också. Men för att poolstunderna ska bli sådär trevliga som vi tänker oss behöver vi en del tillbehör runtomkring, bland annat komponenter till avlopp och golvbrunnar. Det låter inte så romantiskt, men fungerar inte dessa delar kan det påverka användningen av ditt spabad, badrum eller till och med din tvättstuga i en mycket negativ riktning. Bra då att vi på Trademax har komponenter för avlopp och golvbrunnar som är enkla att installera och som är både kvalitativa och billiga. Vi tycker att komponenter för avlopp och golvbrunnar ska ha vissa egenskaper för att få säljas här hos oss. De ska vara:

  • praktiska
  • smidiga att använda
  • kvalitativa
  • prisvärda

När de komponenter vi säljer för avlopp och golvbrunnar har godkänts för dessa krav, hamnar de här på denna sida. Därför kan vi vara stolta över sortimentet vi presenterar här. Som med alla våra produkter har du fri leverans och retur även på våra produkter för avlopp och golvbrunnar. På så sätt blir det ett lätt beslut att beställa från oss på Trademax, eftersom du kan känna dig trygg i att vi alltid vill att du ska vara nöjd när du handlat hos oss! 

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Avlopp och golvbrunnar - en del av Trademax vision om ett helhetstänk inom hemmet

Här på Trademax hittar du verkligen produkter till hela hemmet - inte bara möbler och inredning, utan även tekniska komponenter och produkter som till exempel avlopp och golvbrunnar. Vi vill att du ska känna, att du hos oss kommer hitta allt du behöver till ditt hem, och det till ett mycket billigt pris. På så sätt kan alla - från den inredningstokiga instagram-profilen till den byggtokige hemmafixaren - hitta det som de söker hos oss! I kategorin avlopp och golvbrunnar kan du hitta produkter som passar till både pooler, spabad, badrum, hemmaspa och tvättstugor. Med dessa strävar vi efter att täcka ett så stort behov som möjligt hos dig, och ofta har vi universalkomponenter som är anpassade för att passa in på många ställen. Här finns olika komponenter som behövs till avlopp och golvbrunnar, exempelvis bottenventiler, med eller utan bräddavlopp. Bottenventiler kan installeras i avlopp för att leda ut eller stoppa vatten från mindre pooler, tvättställ eller handfat. Vi har även produkter med ett smart pop-up-lock, som gör att du omöjligt kan tappa bort själva pluggen som håller kvar vattnet i diskhon eller i karet. Smidigt och praktiskt! Självklart hittar du här hos oss även andra tillbehör till badrum, tvättstuga och hemmaspa, och vi hoppas att vi genom att erbjuda billiga och kvalitativa produkter, som du annars hade fått köpa dyrt och vänta länge på, kan förenkla din vardag lite grann!